Serveis

Control tensió arterial

A la nostra farmàcia podràs fer un seguiment de la teva tensió arterial i rebràs consells d’hàbits de salut i de medicació.

Fórmules magistrals

Preparem fórmules magistrals! Ho sabies? Les fórmules magistrals són medicaments destinats de forma individualitzada a un pacient. Si necessites un tractament específic, contacta amb nosaltres!

Sistema personalitzat de dosificació de medicaments

L’SPD ajuda al pacient a seguir el seu tractament, organitzant-li la medicació per dies i preses per a un temps determinat. Per dur a terme aquest servei, utilitzem un envàs semblant als blísters amb buits per a les dosificacions dels medicaments de cada presa diària.

Control de glucosa

A la farmàcia determinem amb exactitud els nivells d’Hb glicosilada i de glucosa. Contacta amb nosaltres i amb només una petita punxada al dit i en tan sols 5 minuts coneixeràs aquests valors tan importants per la teva salut!

Control de colesterol

Vols conèixer a fons indicadors de risc com el nivell de colesterol en sang? Molt fàcil! Vine a fer-te la prova a la farmàcia de forma còmoda, ràpida i fiable! A més, et fem un seguiment personalitzat dels resultats per a un millor control de la teva salut.

Servei de Whatsapp

Des de la nostra farmàcia pots fer encàrrecs de productes de parafarmàcia i consultes per WhatsApp! Consulta’ns la disponibilitat o el preu d’algun producte, fes la teva comanda i estalvia temps a l’hora de fer la compra! Així de fàcil! 

Estem aquí per

ajudar-te!

El nostre equip de professionals altament capacitats és aquí per oferir-te assessorament personalitzat i solucions farmacèutiques fiables que s’adaptin a les teves necessitats individuals. A més, posem a la teva disposició una gran varietat de serveis farmacèutics i productes de cura personal, vitamines i suplements nutricionals perquè puguis mantenir un equilibri òptim de la teva salut física i emocional.

Testimonials

Son profesionales y muy agradables mi mujer entró ayer, a coger unas mascarillas, ya que no somos de Granollers y nos coincidió que teníamos que venir por las cercanías, y muy buen trato.

 

Herrerías Serrano

Súper bien el mejor trato ya no quedan profesionales con trato humano y con esos consejos y cariño me encanta sois geniales ojalá aprendan muchos y no solo en ramo que cuando entra en alguna tienda madre mía felicidades.

Mamen Felipe

Necessites alguna cosa?

DESCOBREIX

Horari

Dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h.

Dissabtes de 9 a 13.30h.

Contacte

Carrer de Joan Prim, 29, 08401 Granollers, Barcelona

farmaciabretcha@cofb.net

 938 403 900 /619 620 736

SEGUEIX-NOS A XXSS